top of page

Adam Sanders; usignert og stolt av det. Ikke så rart. Suksessen er stor.

Oppdatert: 10. mar. 2020


Adam Sanders(31) slapp nylig et flaggskip av en singel; «Ruled the world». Låta starter med spørsmålet om hvor mange rednecks som må til for å lage en countrylåt. Hele sju, viser det seg. Låta underbygger godt hvem Adam er og det er flere grunner til at dette låtprosjektet ble som det ble.

Adam vokste opp i Florida og har fra ung alder deltatt på talentkonkurranser, opptrådt på markeder og lokale festivaler. Somrene ble tilbrakt hos faren og onkelen i Nashville. Adams onkel(Scotty Sanders) arbeidet som musiker under innspillinger av låter og Adam deltok ofte på studio. Her lærte han om hvordan en låt ble til, og ble oppslukt av de kreative sidene ved produseringen av musikk. Han fant derfor fort ut at dette var noe han elsket, og gjorde sitt beste med å utvikle seg som låtskriver mens han gikk på skole. Etter high school flyttet han til Music city, Nashville.

Adam er en mann som er svært trygg på seg selv og har sterk vilje. Denne holdningen og tydelige identiteten kombinert med rått talent har ført han dit han er i dag. Etter to år i Nashville signerte han en utgivelsesavtale med Yellow Big Dog, og han har blant annet skrevet låter for Luke Bryan (out like that), Dierks Bently(sounds of summer), og for sine gode venner Chase Rice samt Jon Pardi, Cole Swindell(aint´t worth the whiskey) og Dustin Lynch (hell of a night). De to sistnevnte har gått rett til topps og blitt #1 singler. Godt gjort; uten en eneste gitartime, sangtime eller låtskriverskole.


"Over de siste årene har jeg lært at jeg er nød til å være meg selv, fullt og helt meg, på alle områder i livet. Fans legger merke til om sånt ikke er ekte, og jeg ser meg som mer lykkelig og suksessfull enn da jeg later som jeg er noe jeg ikke er."


Film: Fra Adams egen mobil, der ute i folkemengden, mens bestevennen Cole Swindell synger en låt han har vært med å skrive. Det ble noen øl etterpå, sa Adam.(Film fra Adams instagramkonto) 

Han siste låtprosjekt er noe spesielt. Dennne låta viser Nashville på sitt beste og er så country det går an å få blitt. Den beskriver hvordan verden hadde vært om redneckene hadde fått bestemt, som den beer drinking, truck driving, boot wearing mannen som Adam er.


Spesielt på for denne låta er alle artistene som deltar. Alle syv er er usignerte og har et solid resume som sangere og låtskrivere. Allikevel er navnene litt ukjente for de fleste. Ray Fulcher er bestevennen og med-låtskriver til flere av Luke Combs låter. Drew Parker er også en god venn og låtskriver til Luke Combs. Hunter Phelps har fantastisk suksess selv, og har arbeidet med bl.a. Hardy&Chase Rice. Sanders anser seg selv som en senior av uavhengige(independent, uten label) artister, og tanken til Sanders var å samle likesinnede, gjerne litt ukjente navn for scenen og løfte de frem.


"Å samle oss sammmen gjør oss like tungtveiende som hvilken som helst annen stor artist. Der for ville jeg gjøre denne låta helt uten noe label involvert. Jeg ville det skulle være et resultat av gøy og kreativitet. Det er en slags askepottfortelling, i Nashville-stil."

Musikkvideoen er scenesatt til et valglokale, hvor de har et tenkt valgmøte og håper de gale redneckideene deres blir stemt på. Om du er 90-talls countryfan, kan du kjenne igjen noen. Tracy Lawrence, Aaron Tippin, Mike McGuire og Marty Raybon.Som ønske for fremtiden, vil Adam Sanders gjerne få skrive låt med sin store barndomshelt, Alan Jackson. Vi kan vente oss mye spennende fra denne karen i 2020. Han er uten tvil noe av det hotteste Nashville har å by på da det gjelder musikk nå om dagen. Følg han gjerne på artistsiden, instagram, og facebook.

77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page