top of page

Alex Butler (USA) slipper singelen "Crazy Town" 6.mars. En låt ulikt noe han har levert før.


Alex på Tin Roof. Luke Combs spilte selv her i denne kjeden en gang i tiden.

Det å vokse opp i Olive Branch, en by ikke langt unna musikkbyen Memphis, har i stor grad medført at Alex Butler hadde en vag drøm om å jobbe med musikk. Selv om han aldri trodde han skulle gjøre karriere av musikken, så har barndomsdrømmen har vært virkelighet i snart 10 år. De siste to årene har Alex jobbet fulltid med musikk. Alex reiser rundt store deler av USA og opptrer. Han er viden kjent for sine gode liveshow som trekker store mengder mennesker hvor enn han drar.


Alex har tidligere laget låt sponset av fireball whiskey, og låtene hans dreier seg om livet, kjærlighet, øl, og å rømme fra hverdagen. Evnen til å skape en rømningsvei fra hverdagen er blitt varemerket til Alex. Artister som inspirerer han er bl.a. Luke Bryan, Jason Aldean, Bryan White og Rhett Atkins. Alex har også åpnet for band som Parmalee.


Låta «Crazy Town» er inspirert av byen Minerall Wells i Texas, også lokalt kjent som «Crazy town». Låta skiller seg ut fra de Alex har gjort tidligere, og virkelig underbygger identiteten Alex har som artist. Den er produsert av Zach Swon fra The Swon Brothers.


Låta slippes fredag 6/3/20. Den legges inn på spilleslita til Boots of Norway.I mellomtiden kan du se teaser av videoen her.50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page