top of page

Bootsvennen Dustin Sonnier går live på Boots of Norway fredag 17/4!

Advarsel!! Honkytonk-stemning på Boots of Norway! Den fantastisk dyktige countryartisten Dustin Sonnier tar over instagramkontoen til Boots of Norway og byr på stuekonsert!


Dustin Sonnier er fra en småby i Louisanna, USA. Som så mange andre er han vokst opp med musikk. Faren var en stor fan av Keith Withley, Merle Haggard og George Jones, mens moren var helt rocka, og spilte Ozzy og Zeppelin. Som 13-åring begynte han så smått artistkarrieren sin, og deltok i forskjellige band. I 2006 gikk han solo og to år senere slapp han sin første EP.


Siden den gang har han sluppet enda mer musikk(2016&2019). Musikken hans må sies å være utpreget tradisjonell country. Du finner låter til en hver del av livet; alt fra gladsanger som får igang dansefoten til kjærlighetssanger som får tårene til å trille.


Å velge ut noen favorittlåter av Dustin er omtrent en umulig oppgave, men disse ligger Boots nære hjertet:
Whiskey makes her miss me(2016)
Beer in the tail lights(2019)
I said I loved you but I lied(2016)
Missin´ you Mississippi(2019)
Ain't got one honky Tonk(2019)
Two Dollars in the jukebox(2008)

Nå er det bare å kjøpe inn fredagskosen, sette av tida og benke seg foran skjermen på fredagskvelden. Du vil finne livestreamen også på facebook, da den vil deles på Norsk Country Radio. Vil du fortsette å følge Dustin Sonnier så anbefaler jeg og følge bootsofnorway_country på Instagram, da han er en av vennene våre i Boots!


Visste du at Norsk Country Radio er vår partner og spiller Dustin Sonnier i helgene? Link til internettradioen øverst i leder.
12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page