top of page

Hayden Coffman, nykomling med solid fanbase og lovende fremtid.


22-åringen fra Knoxville er en nykommer til Nashville-scenen. Hayden ble valgt ut som semifinalist i «Alan Jackson‬ Road Show competition», som førte til at han fikk spille med Grand Ole Opry house band i mars 2018. Han har allerede åpnet for flere artister, som ‪Aaron Tippin‬, Tracy Byrd, ‪Confederate Railroad‬, Darryl Worley, Seth Ennis, and Jon Wolfe. Han slapp sin første singel i 2019 og har allerede en stor fanbase.Haydens slapp debutsingelen “That’s Just Me” i april 2019. Låta er lett ubeat og spinner rundt det å være en helt vanlig sørstats-kar som bare er seg selv.

Hans andre singel “Last First Date”, må sies å være en kjærlighetballade som handler om å finne den rette og å slippe å dra på en flau første date igjen.

"Here To Drink" er Haydens tredje singel, og dreier seg om å slippe seg løs og la festen gå sin gang. Det er den ultimate hangoverlåta.

I feburar 2020 slapp han sin fjerde singel "Tennessee". Den dreier seg kanskje om hjemlengsel til Tennessee. Eller, kanskje er det lengselen til noen..?


Felles for alle låtene er at Hayden makter å få til fantastiske punch lines og ha en herlig upbeat rytme. Med seg på låtskrivingen er dyktige Chandler Brown og Drake Freeman.
Hayden Coffman har over det siste året bygget seg en solid fanbase, og forteller at vi kan vente oss et solid album til høsten 2020.

Her er en samling låtene hans. Følg han gjerne på Instagram og facebook.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page