top of page

Hva har Sean Stemaly, Luke Combs, Boots of Norway og svenske Jonas Lindberg til felles?

Sean Stemalys "Georgia" er en nydelig ballade skrevet av Sean Stemaly, Ryan Robinette, Sam Grayson og Davis Branch. Låta er kløktig skrevet, og dreier seg om en jente fra Georgia som stjal hjertet til Sean da han var tenåring. I låta blir vi tatt med på rundtur på kryss og tvers av USA. Låta har akkurat passert 2 millioner avspillinger og regnes som selve kickstarteren til karrieren til et av Nashvilles nyeste talenter.
Sean er en ekte countrygutt fra vest-Kentuckey og jobbet i familiens gravemaskin- og traktorutleiefirma før han som 20-åring begynte å synge og skrive sanger. Han er vokst opp

hjemme med countrymusikken hvor artister som Brooks&Dunn, George Strait og Alan Jackson gikk på rundgang. Han hadde en stor forkjærlighet for musikken og en dag bestemte han seg for å satse. Som de fleste gjør, dro han til Nashville.I 2018 kom låta "Drunk kissin´" og begynte å sette fart på karrieren. Bare halvt år senere kom låta "Georgia", og den ble umiddelbart en hit. Høsten 2019 ble da 24 år gamle Sean signert til Big Loud Records, og har etter dette gitt ut låter (f.eks. Back on a backroad) skrevet av bl.a Michael Hardy. Han er som sagt, i tillegg til artist, også låtskriver, og drømmer om å få skrive låter for artister som han vokste opp med og beundret, slik som Blake Shelton.En av låtskriverne til "Georgia" er Davis Branch. (til høyre i bildet)


Han er en dyktig gitarist, låtskriver og produsent, og jobber i dag med mange nye spennende artister. På spotify(og iTunes) kan du finne denne samlingen av låter han har skrevet eller vært delaktig i å skrive.Å jobbe som låtskriver er spennende jobb.

Davis har skrevet flere låter som enda ikke er utgitt. I 2015 skrev han et par låter med et da hittil ukjent talent, Luke Combs. En av låtene Davis var medskriver på, hadde Luke på sin egen Youtube-kanal "back in the days". Låta heter "Big mouth in a small town." Det var en veldig populær låt på den tiden før Luke ble signert. Låta er sitert mange ganger oppigjennom tidene og Lukes tidlige fanskare savner låta.


Boots of Norway fikk høre originalopptaket av låta hvor Luke synger, og fikk tillatelse til å lage en cover av låta i samarbeid med en svensk musiker, J. Lindberg. Hva synes du? Kanskje Luke bør ta fansen på alvor å gjøre en nyinnspilling av denne fantastiske låta?


Acoustic cover by Jonas Lindberg. This song is written by Luke Combs, Davis Branch & Murphy Elmore. Hope you enjoy it! I have no rights to this song.


83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page