top of page

I kveld kommer det en kunngjøring fra medisinstudenten som avbrøt studiet for å følge artistkallet!

Bootsvennen Greg Pratt gikk egentlig i foreldrenes fotspor for å bli lege. Moren er barnelege og faren er pensjonert hjertekirurg. Som liten var Greg nysgjerrig på arbeidet til foreldrene. Han var spesielt opptatt av hvordan faren helbredet hjertesyke og fikk kraftig reduserte mennesker på beina igjen. Denne beundringen gjorde at Greg startet på medisinskolen. Det kom ikke som noen overraskelse hjemme hos foreldrene. Sjokket ble derimot stort da Greg snudde på hælen da han hadde en eksamen igjen til å fullføre studiene. Det var musiker han ville bli. Han ville helbrede på den måten han kunne best, og sy sammen hjerter med "different strings".Greg vokste opp i en forstad til Memphis. Lidenskapen for musikk startet tidlig, og han tjuvlånte ofte farens gitarer mens faren var på jobb. Å starte karrieren som musiker på den måten han gjorde det, var et tøft valg for Greg. Hvilke foreldre ville ha rådet barnet sitt til å avslutte rett før måltreken? Da faren ga han de to gitarene i lykke til-gave, var den første milesteinen lagt og den første triumfen kunne feires. Han pakka sekken og dro til Nashville uten en plan, men med med en drøm.


I dag spiller Greg daglig på de største spillestedene i hjertet av Nashville og flere milesteiner er blitt lagt. I fjor fikk han på plass en managmentavtale med ProGo, et selskap som har arbeidet med bl.a. Alan Jackson, Vince Gill og Diamond Rio.


"Greg is crazy talented, but his x-factor is off the charts. One liveshow with Greg and I knew we had found someone very special." - Anthony Von Dollen, ProGo music group.

Som musiker er Greg dyktig til å forføre og fange publikummet sitt. Han er trygg og scenevant, og har stort vokalt talent med en særegenhet. I tillegg er han et råskinn på gitaren. Disse faktorene bør være til stede for å skille seg ut i musikkbyen Nashville. Musikken hans evner å treffe lytteren i sjelen, enten det gjelder å sette gang festen eller røre ved det innerste. Nå er det to år siden Greg slapp musikk sist. Fansen har fått vite at det slippes ny musikk i 2020, og det blir spennende å se hvor utviklingen har tatt veien. Greg vinner fans over hele USA, og kanskje er det på tide at Europa våkner også? En ting er sikkert: Om en virkelig brenner for noe og tør å ta sjansen, så kan man nå langt.


Følg Greg Pratt på facebook, instagram og spotify.
25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page