top of page

"No I in Beer" - Brad Paisleys musikkvideo er ikke bare øl og tull.

Taste of country skriver nemlig at musikkvideoen er full av hemmeligheter. Boots Of Norway vil gjerne avdekke noen av dem!I videoen kan man se kjente ansikter som Darius Rucker, Jimmie Allen, Carrie Underwood, Tim McGraw, Brett Kissel, Kelsea Ballerina og Linday Ell. Men jammen har det ikke sneket med seg andre kjente ansikter også. Blant de rundt 225 menneskene som man kan se i videoen, er norgesvennen Kinsey Rose fra Nashville, norske Frode Haarstad, Hanne Sørvåg, de norske counrtyentusiastene Stine Loe og Camilla Torgersen og den svenske girtarsiten Mikael Strömqvist. Og jammen hadde ikke Brad Paisley satt av en plass til Boots også!Selv midt i en pandemi klarer den kjente countrystjernen Brad Paisley å spre glede. For Brad har virkelig jobbet for å holde kontakten med fansen. Gjennom å gi tilfeldige og mindre tilfeldige fans "zoomcalls", har stjernen nådd frem til de tusen hjem og spredd glede.


Musikkvideoen er ikke bare en tilfeldig sammensatt video. Brad Paisley er et genuint hjertevarmt menneske som har ektefølt interesse for fansen sin. I forkant av premieren på videoen fikk 30 av de som bidro i musikkvideoen være med på en eksklusiv videosamtale med countrystjerna. Grunnen var at Brad Paisley gjerne ville få et personlig inntrykk av noen av de som var med. Brad har selv vært deltakende på redigeringen av videoen, og stjernen fortalte i videosamtalen at han hadde sett ansiktene mange ganger og at han hadde ofte lurt på hvem som skjuler seg bak.Video: Fra den eksklusive videosamtalen med Brad Paisley, der han forteller hvordan vi er alle i samme båt og hvordan situasjonen har fungert på en måte så han på en måte har kommet nærmere fansen.

I promovideoen har klipp fra videosamtalen blitt brukt. Frode Haarstad gjør stas på Norge ved å få komplimentet: "Norway, - and he sounds like he is from Texas!" fra sjefen sjøl.


Beklager bakgrunnskommentarene fra team Boots, men det er ikke hver dag man sitter å snakker med en superstjerne av dette kalibret og man i tillegg ser en av Norges dyktigste artister får vist frem sine talenter og kameraet svikter. Igjen, Frode Haarstad imponerte stort!


Også den svenske gitaristen Mikael Strömqvist hadde en hyggelig samtale med Brad hvor de snakket om opplevelser de hadde hatt sammen.

Hanne Sørvåg fikk også noen minutter med Brad. Bootsvennen Scott Scovill (Eieren av produksjonsselskapet) gir fantastiske komplimenter til vår Hanne. Scott er også en nær venn av Brad Paisley og Hanne Sørvåg selv.
Bootsvennen Kinsey Rose fikk også et øyeblikk med stjerna. I instagramstoryen hun delte dagen etterpå forteller hun selv hva hun sa da hun fikk noen minutter med stjerna.Det er altså da ikke hverdagskost selv for Kinsey å snakke med Brad Paisley. Selv om Kinsey har flust av erfaring, etter samarbeid med Vince Gill og også etter å ha sunget med blant annet Darius Rucker på sitt eget faste spillested i Nashville. Hun var i allefall opptatt av å fortelle at hun også trives i Norge.
Siden de fleste av oss har Scott Scovill som felles venn, ble stemningen på videosamtalen veldig norsk.
Hele videosamtalen varte litt over en time og alle fikk snakke med Brad. Den siste filmen viser tydelig stemningen.Boots forteller..I mars skulle jeg egentlig til Nashville og i April var det planlagt en ny reise til en av USAs største countryfestivaler. Men, sånt lar seg altså ikke gjøre midt i en pandemi.For en countryentusiast som meg selv, var dette naturligvis en ubeskrivelig skuffelse. Men midt i april kom et ganske heftig lyspunkt. Scott Scovill, som er en av Boots of Norway´s "Friends with Boots" tok kontakt med meg og lurte på om jeg hadde lyst til å være involvert i et prosjekt i Nashville. Det var jo ikke akkurat et uhyggelig spørsmål å få, og selvsagt takket jeg raskt ja til denne muligheten.


Noen dager senere fikk jeg en mail. Prosjektet han ville jeg skulle være delaktig i, var ikke noe mindre enn musikkvideoen til Brad Paisly. På grunn av tidsforskjellen lå denne "invitasjonen" inne på mobilen da jeg våknet. I mailen sto det at materialet måtte komme "ASAP".Så, tidlig på morgningen, med svette i panna og en unge som skriker på mamma, så fant jeg meg selv med en boots, et ølglass og norgesflagget, med klipp av singelen til Brad Paisley, som faktisk få i verden hadde hørt. Det var litt av en utfordring å være kreativ på så kort varsel. I tillegg visste jeg jo at dette var en video som kom til å bli sett verden over.

Jeg fikk også noen ord med Brad Paisley under videosamtalen. Det kuleste var at Brad Paisley faktisk brukte kallennavnet artistene verden over har lagt på meg, "Where´re you at Boots?"
Etter noen dager gikk det opp for meg hva jeg faktisk hadde fått vært med på. Brad Paisley sin video er faktisk et helt nydelig, massivt prosjekt. Ikke bare er det en gøyal video hvor vi alle er "in it together", men den viser også hvordan Brad er som person, inkluderende og oppriktig interessert. Det samme må sies om Scott Scovil/Moo TV, som samlet de menneskene han kjenner verden over og inviterte oss med på prosjektet. Igjennom dette har jeg kommet i kontakt med mange spennende mennesker verden over. Ikke bare var det et gøyalt prosjekt, men jeg er oppriktig takknemlig for de nye forbindelsene videoen har gitt.


Del GJERNE denne saken videre. Husk å følge bootsofnorway_country på instagram, hvor all moroa skjer; daglige musikktips, liveintervjuer av artister fra verden over og innblikk i deres liv. Pluss litt tøys og tull.

130 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page