top of page

Ny singel fra Adam Sanders

Oppdatert: 7. jun. 2020

Adam Sanders startet sommermånedene med musikkslipp. Låtskriveren satser nå også for fullt på egen artistkarriere og ga oss «Make Em Wanna Change». Adam er stor fan av 90-tallscountryen og følgelig er hans egen musikk inspirert av dette.


Klikk på bildet for å komme til Spotify

co-writers: Adam Craig & Dallas Wilson

Låta «Make Em Wanna Change» er skrevet på bakgrunn av egne erfaringer fra et tidligere forhold. Låter som er inspirert fra virkeligheten har som regel noe ekte ved seg og som lytter kan man si det merkes. 90-talls stemningen treffer han også godt, låta kunne like gjerne vært gitt ut sammen med Tim McGraws 90-tallsmusikk.

Tema i låta dreier seg om å ville bli den beste versjonen av seg selv da man forelsker seg i en man vil holde fast i.

«Cause guys like me just need a girl like you to make em wanna change“

Spesielt med denne låtslippen er at Adam har latt fansen få være med å la denne låta bli født. Fansen fikk faktisk høre den i mars første gang. Responsen og tilbakemeldingene var store. «Jeg har lært meg å lytte til fansen og gi dem musikken de vil ha.» sier Adam. Videre har fansen fått velge fargen på coveret også.

Den selvlærte låtskriveren jobber i et utgivelsesfirma og er best kjent som låtskriveren bak disse låtene. Som han sier selv; «Jeg er fryktelig stolt av låtene mine som har nådd så langt, men jeg flyttet til Nashville for å satse på artistkarrieren.»


Adam Sanders er kanskje ny som artist, men han innehar erfaring i bøtter og spann, for å ikke glemme talent. Liker du 90-tallscountry bør du merke deg denne karen. En ting er helt sikkert. Han er kommet for å bli.

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page