top of page

Ny singel fra Arthur Stulien, "Riverbank" slippes 1.mai!

Arthur gjorde sitt første inntog i norske hjem via TV2s Idol 2016, da han gjorde en versjon av Darius Ruckers/(Bob Dylan) Wagon Wheel som fikk Idoldommer Ina Wroldsen til å synge lystig med. Siden den gangen har det ikke akkurat vært stille fra Arthur.Siden Arthur slapp sin første singel i 2017, har han vekket oppsikt i musikkbransjen. Dette førte til at i 2018 ga ut sitt første fulle album via selskapet Gohst Town. Han har allerede delt scene med store navn som Postgirobygget, Rotlaus, stavangerkameratene og Åsmund Åmliband. Bandet har også deltatt på Seljord Countryfestival(2017) og på American festival Vanse(2018), som en av headlinerne.


Det hersker ingen tvil om talentet her. Arthur har latt seg inspirere av Blake Shelton, Eric Church, Zac Brown Band og Brad Paisley, og bandet er på god vei til å finne sitt eget særpreg. Selvom bandet må sies å formidle tradisjonell country har Arthur allikevel klart å treffe sounden som også appellerer til den den yngre garden av countryentusiaster.


I april kom årets første singel på plass, "Play it again". Arthur formidler en herlig historie om å møte på en gammel kjærlighet og følelsene som blusser opp, med et med et brennende ønske om at ting var annerledes. Nå er det altså duket for singel nr.2 i år, "Riverbank". Låta er herlig upbeat og full av sommerstemning. Vi lengter vel alle til sommerkos og bading. Det er ingen tvil om at denne låta kommer til å bli en slager i sommer."Dette er en av låtene jeg har gledet meg veldig til å vise frem. Den var egentlig klar til albuminnspilling 2018, men da følte jeg ikke at vi helt hadde den sounden jeg ønsket. Nå har vi hatt produsent Vidar Dale og hans kontakter som medvirkende og jeg er knallfornøyd!" - Arthur om låta.

Arthur Stulien Band består av Arthur O. Stulien, Simon Stulien, Hisham Van Touil, Espen Jægersborg, Øyvind Furdal og Petter Berge.


86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page