top of page

Stuekonserter som følge av korona-pandemien! #WORLDSTRONG Støtt artister!

Koronaviruset har som vi alle vet, fått verden til å stenge. Det er store følger av en slik nedstegning i nært sagt alle næringer. Hos Boots of Norway brenner hjertet for musikken. Artister, både her hjemme i Norge, men også i USA og andre land har fått inntektene sine kraftig redusert. Visste du at en låt må streames fra Spotify 1500 ganger for at en artist skal tjene 10 kr? En dag med tips hos artistene i USA tilsvarer alt fra 400-800 kr i ukedagene til 2.500 kr i helgedager. I Norge har man gjerne fastsatt pris eller artisten får inngangspengene. Uansett, det er store tap, både for oss fans som går glipp av konserter, og for artistene som mister en stor del av levebrødet sitt.


Derfor har jeg bestemt å åpne for alle artister til å benytte seg av instagramkontoen bootsofnorway_country for å sende livesendinger. Liker du det du hører, har de fleste ordnet seg virtuelle tipsbøtter via PayPal eller vipps hos de norske. Jeg har også i samarbeid med norsk countryradio opprettet en gruppeside på facebook med samme formål, følg den gjerne.


Det finnes også mange andre måter å støtte artister på. Følg de på Spotify eller andre plattformer, legg til musikken på spillelistene dine. Kjøp musikken deres på iTunes, kjøp merch/klær om de har det. Følg de på instagram/facebook. Lik, kommenter og del musikken deres. Tag en venn.Jeg håper at alle som kan, har lyst til å støtte opp om artistene og avse en liten slant. Mange små gjør en stor å. Tusen takk til alle som bidrar på sin måte. Dere er uvurderlige i tider som dette.


Link til facebooksiden:


https://www.facebook.com/Country-Music-Live-Streaming-106943437605604/


19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page