top of page

Zach Westcott

Zach er fra New Jersey og ser på seg selv som en smalltown boy. Hans idoler er Garth Brooks, Randy Travis og Tracy Lawrence. Han trives godt i den tradisjonelle sjangeren.Som 19-åring startet Zach å jakte countryartist-drømmen, og dermed flyttet han til Nashville. Hans første jobb i byen var derimot ikke som artist, men som dørvakt ved spillestedet til Florida Gerogia Line(FLG-house).


Musikken til Zach er klassisk tradisjonell historiefortelling, med troverdige tekster. Låta Hold my beer gjenspeiler noe av hans ungdomsliv og er en litt røff låt med god trøkk i. I "Turning" kommer Zachs evne til å formidle følelser godt frem. "Let me show you" er en skikkelig kjærlighetsballade. Forloveden og Zach selv er å se i musikkvideoen til låta.


"Ain´t here with me" er en låt han har sluppet to ganger. Den siste versjonen er laget igjennom et prosjekt av plateselskapet Silverado Records, country discovery series. De tok for seg 12 lovende artister og lot de spille inn musikk. Zach ble tidlig pekt ut som en av de mest interessante artistene. Hele albummet til prosjektet finner du her.


I dag arbeider han på anerkjente Jason Aldeans bar, og Lukes 32 bridge. Han har opptrådt på anerkjente plasser som The Blue Bird Cafe, Listeningroom og WhiskeyJam. Nå kan vi være så heldige at vi får se han live på instagram hos Boots of Norway.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page